Panziónk Dunaszerdahely szívében, a város egyik legszebb épületében található, mely kellemes hangulatot és légkört biztosít szállóvendégeink számára.

Az épületben található New York Coffee & Restaurant étterem a környék legszebb télikertjével és nyári teraszával csalogatja vendégeit, finom ételekre és borokra invitálva.

A panzió környékén elérhető tömegközlekedési gócpontok a vonat- és buszmegálló, mindössze 500 m-re, avagy 3 perc sétára találhatóak. Szintén 500 méteres körzetben található a városközpont hangulatos utcáival, kávézóival és butikokkal, valamint bank és posta is található itt.

Városunk legnagyobb bevásárlóközpontja a Max 1500 méterre található, gyalogosan és autóval is könnyen megközelíthető, ellenkező irányban pedig szintén 1500 méterre a termálfürdő helyezkedik el.

A Slovakiaring 10 km-re található. A panzió saját parkolóval és recepcióval rendelkezik. Az étteremhez tartozik egy 45 személyes konferenciaterem , mely igény szerint lefoglalható, s különféle rendezvények megtartására alkalmas. Maga a télikert 70 személyes, a nyári terasz szintén 70 személyes, az étterem belső része pedig 50 személyes.

Programlehetőségek

DUNASZERDAHELYEN

Thermalpark

1,6 km

A dunaszerdahelyi termálpark Dél-Szlovákia egyik legnépszerűbb és legkedveltebb üdülőhelye. Kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújt és tökéletes kikapcsolódást biztosít minden korosztály számára a gyönyörű környezetben, Csallóköz szívében.

SLOVAKIA RING

10,5 km

A SLOVAKIA RING professzionális és univerzális versenypályakomplexum, amely magában foglalja az első országos autópályát a Nemzetközi Autószövetség (FIA) jóváhagyásával. Az itt zajló rendszeres versenyen kívül a látogatók a maguk is kipróbálhatják a versenypályát.

Hi-Ten Tennis & Activity Center

0,5 km

A Hi-Ten Tenisz- és Tevékenységközpont arra törekszik, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb sportélményt biztosítsa Dunaszerdahelyen.

MOL Arena

1,5 km

A MOL Aréna az FC DAC 1904 helyi klub otthona.

X-bionic® sphere

25,7 km

Az x-bionic® sphere egy multifunkcionális sport- és kikapcsolódási létesítmény, a családok, barátok és kollégák széles körű kikapcsolódási lehetősége. Egy helyen öszpontosul itt az egészséges élet iránti elköteleződés, világszínvonalú olimpiai felszerelés.

Ice-skating rink

1,9 km

Amikor a hőmérséklet leesik, azt jelenti, hogy itt az ideje korcsolyázni. A dunaszerdahelyi korcsolyapálya minden év november végén nyitja meg kapuit.

Malkia Park

10,5 km

Egy civilszervezet, amely menedéket ad számos állatfajnak (160 egyed 6 hektáron). Küldetésük a macskafélék megmentése a cirkuszokból és a magántartások vagy állatkertek nem megfelelő körülményei közül.

GOLF CLUB WELTEN

18,6 km

A WELTEN golfpálya Dunaszerdahely városától 18 km-re nyugatra található. A 18 lyukú bajnoki pálya (par 72, teljes hossza 6170 m) gazdag homok bunkerekben, ami nagyon érdekes minden játékos kategóriához.